Joukkueessa luistelevat

 

Kaudella 2018-2019

Aino (s. 2007)

Toinen kausi Mintuissa.

Ainon harkkakassissa kulkee mukana myös kirja, jonka maailmaan hän voi uppoutua kavereita ja treenejä odotellessa. Jäällä Aino nauttii kaikesta yhdessä tekemisestä. Hauskan ja nauravaisen joukkuekaverin suosikkiliike on linjeeraus.

Ansa (s. 2007)

Ensimmäinen kausi Mintuissa.

Ansa ei osaa nimetä vain yhtä asiaa, miksi luistelu on niin kivaa. Iloinen ja pirteä joukkuekaveri tykkää niin harjoittelusta kuin kilpailemisestakin. Hänen bravuurinsa jäällä ovat ikkunat ja Ina Bauer -liuku.

Edith (s. 2006)

Ensimmäinen kausi Mintuissa.

Edith tulee treeneihin aina energisenä ja hyväntuulisena. Häntä motivoi eniten omien taitojen kehittyminen. Vahvuuksiinsa Edith listaa Biellmann-liu’un, kaaret ja käänteet. Nauravainen joukkuekaveri innostuu erityisesti ohjelman rakentamisesta.

 

Eevi O (s. 2007)

Toinen kausi Mintuissa.

Eevi innostuu harjoituksissa erityisesti hyppyjen, piruettien ja kisaohjelman harjoittelusta. Myös rivissä luistelu on mieleen. Avuliasta ja energistä luistelijaa kuvaillaan hyväksi joukkuekaveriksi, joka ottaa muut huomioon. Jäällä Eevin tunnistaa pitkistä potkuista.

Elvi (s. 2008)

Ensimmäinen kausi Mintuissa.

Elvistä on mukava tulla treeneihin, sillä jäällä odottavat kivat joukkuekaverit. Parasta treeneissä on ohjelman harjoittelu. Söpöksi ja positiiviseksi luonnehditun Elvin bravuurit jäällä ovat liu’ut ja piruetit.

Emilia (s. 2007)

Toinen kausi Mintuissa.

Emilia tykkää siitä, että koko joukkue keskittyy ja tekee täysillä. Kivojen joukkuekavereiden kanssa on hauska treenata. He kuvailevatkin Emiliaa urheilulliseksi ja aina pirteäksi kaveriksi, joka on hyvä luistelemaan kaarella.

Henna (s. 2007)

Ensimmäinen kausi Mintuissa.

Hennan mielestä parasta luistelussa ovat kivat kaverit ja hyvä joukkuehenki. Hän on hauska, iloinen ja pirteä joukkuekaveri, joka tunnetaan jäällä kauniista liu’uistaan. Etenkin Hennan Biellman-liuku herättää ihailevia huokauksia.

Heta (s. 2008)

Ensimmäinen kausi Mintuissa.

Rohkeaksi ja aktiiviseksi kuvailtu Heta nauttii kisoista ja sen tuomasta jännityksestä. Joukkueen kanssa yhdessä tekeminen ja uusien taitojen oppinen innostavat treeneissä eniten. Jäällä hänen bravuurejaan ovat liu’ut, joista vaaka on hänen suosikkinsa.

Iina R (s. 2008)

Ensimmäinen kausi Mintuissa.

Iina tykkää luistelussa etenkin liu’uista. Hän lempparinsa on Biellmann mutta myös Y-vaaka sujuu mallikkaasti. Huumorintajuisen joukkuekaverin seurassa on aina hauskaa ja hän osaa myös nauraa itselleen.

Iina V (s. 2009)

Ensimmäinen kausi Mintuissa.

Iinan mielestä treeneissä on parasta uusien asioiden oppiminen. Vauhdikkaasti pyörivästä piruetista ja hienosta vaa’asta tunnettua Iinaa kuvaillaan iloiseksi ja mukavaksi joukkuekaveriksi, joka ei säästele hymyään.

Ines (s. 2006)

Toinen kausi Mintuissa.

Ines jakaa aikansa muodostelmaluistelun ja purjehduksen kesken. Syksyisin ja keväisin hän siirtyykin sujuvasti jäähallilta optimistijollan peräsimeen. Joukkuekavereista ja kisoista pitävän luistelijan tunnistaa jäällä varmasta perusluistelusta ja kauniista liu’uista.

Irene (s. 2006)

Kolmas kausi Mintuissa.

Irene innostuu jäällä uusien taitojen oppimisesta ja linjeerauksista. Yksinluistelijana aloittaneen Irenenen bravuureja ovat hypyt ja käänteet. Joukkueen kapteenia kuvaillaan reiluksi, hauskaksi ja nauravaiseksi kaveriksi.

Irina (s. 2007)

Ensimmäinen kausi Mintuissa.

Irina nauttii kisaamisesta ja pieni jännitys on hänen mielestään vain hyvä asia. Ystävälliseksi ja hauskaksi kuvailtu joukkuekaveri pitää erityisesti rivissä luistelemisesta. Hän kertoo vahvuudekseen käänteet.

Kiira (s. 2007)

Ensimmäinen kausi Mintuissa.

Hauskaksi ja ystävälliseksi luonnehditun Kiiran mielestä parasta luistelussa ovat ohjelmanteko, kisat ja kaverit. Esiintymisestä nauttivan ja vahvasti tulkitsevan Kiiran tunnistaa jäällä hyvästä perusluistelusta sekä kauniista liu’uista ja ojennuksista.

Lara (s. 2006)

Kolmas kausi Mintuissa.

Vauhdikkaan ja aurinkoisen Laran mielestä parasta luistelussa ovat omien taitojen kehittyminen ja kaverit, joiden kanssa on kiva viettää aikaa myös vapaa-ajalla. Joukkueen pääkapteenilla on hyvä kehonhallinta ja hän taitaa jäällä upeasti niin twisselit kuin käänteetkin.

 

Liina (s. 2007)

Toinen kausi Mintuissa.

Liina on mukava joukkuekaveri, jolla on positiivinen ja reipas asenne tekemiseen. Luistelussa häntä innostavat eniten kivat kaverit ja ohjelman harjoitteleminen. Liinalla on vahva perusluistelu sekä upeat käänteet ja twisselit.

 

Lotta (s. 2007)

Kolmas kausi Mintuissa.

Mukavat joukkuekaverit ja hyvä meininki treeneissä ovat Lotan mieleen. Energinen ja positiivinen Lotta tykkää myös kisaamisesta. Jäällä hänen bravuurejaan ovat hypyt, piruetit ja liu’ut.

 

Minni (s. 2006)

Kolmas kausi Mintuissa.

Talvi on kiireistä aikaa Minnille, sillä taitava luistelija harrastaa myös laskettelua. Luistelussa parasta ovat ohjelman teko ja mukavat joukkuekaverit. Jäällä joukkueen kapteenin tunnistaa kauniista pirueteista ja käänteistä.

 

Nea (s. 2006)

Ensimmäinen kausi Mintuissa.

Nea on hauska ja mukava joukkuekaveri, joka tunnetaan ahkeruudestaan jäällä. Parasta luistelussa ovat kisat, kaverit ja ohjelmakuvioiden harjoittelu. Nean bravuureja ovat upeat liu’ut, joista hänen suosikkinsa on Biellmann.

Pihla (s. 2007)

Toinen kausi Mintuissa.

Joukkuekavereiden keskuudessa Pihla tunnetaan lempeänä ja nauravaisena tyttönä. Jäänlaidalta hänet tunnistaa vahvoista potkuista ja tiukoista käsistä. Pihla nauttii luistelussa erityisesti ohjelman tekemisestä ja tsemppaavien joukkuekaverien seurasta.

Pinja (s. 2006)

Ensimmäinen kausi Mintuissa.

Sanavalmiilta Pinjalta irtoaa pukukopissa hauskoja juttuja. Hänen mielestään muodostelmaluistelussa on parasta yhdessä tekeminen ja joukkueena kisaaminen. Yksinluistelijana kilpailemisen aloittaneella Pinjalla on upeat linjeeraukset ja Biellmann-liuku.

Priya (s. 2007)

Toinen kausi Mintuissa.

Priyalla on hyvä huumorintaju ja hän naurattaa joukkuekavereita päivän tapahtumillaan. Muodostelmaluistelussa Priyaa innostavat eniten ohjelman tekeminen, kisaaminen ja tietysti kaverit. Hänen bravuurejaan jäällä ovat liu’ut ja käänteet.

Saimi (s. 2009)

Ensimmäinen kausi Mintuissa.

Yksinluistelusta Minttuihin siirtyneen Saimin suosikkeja jäällä ovat hypyt ja upeasti pyörivät piruetit. Hän nauttii myös esiintymisestä. Joukkuekaverit kuvailevat nuorinta luistelijaa kiltiksi, hauskaksi ja herkästi innostuvaksi tytöksi.

 

Silja

Ensimmäinen kausi Mintuissa.

 

 

Stella (s. 2007)

Ensimmäinen kausi Mintuissa.

Stella pitää muodostelmaluistelua innostavana harrastuksena, sillä treeneissä oppii aina uusia asioita. Ahkeran ja iloisen Stellan tunnistaa jäällä hyvästä perusluistelusta ja ilmavista hypyistä.

Veera (s. 2007)

Toinen kausi Mintuissa.

Veeraa motivoi treenaamaan omien taitojen kehittyminen. Myös ohjelman tekeminen on hänen mielestään innostavaa. Nauravaiseksi ja hupsuksikin luonnehditun Veeran bravuureja jäällä ovat vaaka- ja Biellmann-liu’ut.

Vera (s. 2006)

Ensimmäinen kausi Mintuissa.

Veran mielestä parasta luistelussa ovat kisat ja hypyt. Eikä ihme, sillä yksinluistelijana aloittanut Vera taitaa upean axelin ja kauniit linjeeraukset. Joukkuekaverit kuvailevat häntä positiiviseksi, huumorintajuiseksi ja iloiseksi.