Viekkaat vorot varkaissa

Kaupungin valot sammuvat ja tulee pimeä yö. Viekkaat vorot ovat päättäneet lähteä nappaamaan valtavan ryöstösaaliin itselleen. Hiljaa hiipien, oikealle ja vasemmalle katsoen vorot lähtevät määrätietoisesti liikkeelle ovela suunnitelma hyppysissään. Matka parhaille apajille on vauhdikas, ja välillä vorojen pitääkin ojentaa toinen toisiaan olemaan hiiren hiljaa, etteivät poliisit saa heistä vihiä.

Juuri kun varaslauma on pääsemässä kohteeseen, he pelästyvät poliisien sinisiä valoja. ”Äkkiä karkuun!” on ensimmäinen ajatus, joka pälkähtää vorojen päähän, ja kiireen vilkkaa he suoriutuvat pakomatkalle; välillä hiivitään hipi hiljaa, välillä pinkaistaan juoksuun ja välillä vorot naamioituvat tavallisiksi pulliaisiksi.

Pian he huomaavatkin sinisten valojen himmenevän ja loitontuvan, ja yhdessä tuumin joukkio jatkaa ryöstösaaliin metsästämistä. Vorojen ryöstösuunnitelma toimiikin kuin unelma ja lopulta he löytävät odotettua suuremman kätkön. Onnesta puhkuen he lähtevät kotimatkalle, jonka vauhtia eivät hidasta edes kadulle jääneet liukkaat banaaninkuoret. Lopulta viekkaat vorot pääsevät perille valtavan saaliinsa kera – onnellisina ja ylpeinä itsestään ja koko laumasta!