MiniMints

Melissa Lähde (Vanhempainvapaalla)

Melissalla eli Mellulla on liikuntatieteiden maisterin tutkinto ja liikunnan ja terveystiedon aineenopettajan tutkinto Jyväskylästä (2018) sekä Academic personal trainer -tutkinto (2019). Melissa aloitti valmentamisen 2016 Jyväskylän Taitoluisteluseurassa. Ennen HTK:iin tuloaan hän toimi JyTLS:n muodostelmaluistelun päävalmentajana kaudella 2019-2020.

Oman 14-vuotisen luistelu-uransa Melissa luisteli Helsingin Taitoluisteluklubissa, aina Team Fintasticin riveihin asti. Kirkkaimmat saavutukset aktiivivuosilta ovat 3 JWCC-kultaa Team Fintasticissa vuosina 2008, 2009 ja 2010. Melissa on luistellut myös yhden kauden 2005-2006 Australiassa Sydneyssä Fire On Ice -seniorijoukkueessa.

Näin valmennan

Nautin työskentelystä yhdessä luistelijoiden ja joukkueiden kanssa. Harjoituksissa luon positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä. Pidän tärkeänä, että joukkueen yhteishenki on yhtenäinen ja luistelijat tuntevat itsensä tasavertaisiksi joukkueessa.

Tavoitteenani on tukea jokaisen luistelijan kasvua ja kehitystä kokonaisvaltaisesti yksilöinä, siksi urheilijoiden tunteminen on minulle tärkeää. Toivon, että valmennukseni kautta luistelijoille tarttuu harrastuksesta paljon oppeja matkaan lajitaitojen lisäksi, kuten yhteistyötaitoja, tunne- ja vuorovaikutustaitoja sekä vahvempi itsetuntemus. Pyrin mahdollistamaan luistelijoille harjoitusten aikana paljon pätevyyden kokemuksia, jotta luistelijoiden usko oppimiseen ja omaan osaamiseen lisääntyy.