MiniMints

Nina Sandsund

Nina on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon Vierumäellä 2011. Sen lisäksi hän on suorittanut myös STLL:n muodostelmaluistelun ja yksinluistelun perus- ja jatkotason valmentajakoulutukset. Nina on käynyt myös psyykkisen valmennuksen täydennyskoulutuksia.

Ninan oma kilpaura jatkui yksinluistelussa aina SM-noviiseihin asti ja parhaimmillaan hänen sijoituksensa SM-kisoissa oli 4. Muodostelmaluistelun puolelle vaihdettuaan Nina on voittanut Marigold IceUnityn riveissä MM-hopeaa 2003, MM-kultaa 2004, MM-pronssia 2005 sekä Suomenmestaruudet samoilta vuosilta.

Näin valmennan

Muodostelmaluistelun parissa työskentelyn huippujuttuja on minulle useita. Pitkäjänteinen työskentely ja onnistumiset sen kautta, luovuus, uusien asioiden oppimisen ja treeniarjen ilo, esiintyminen, erilaiset ihmiset… ja kaikki tämä tietysti moninkertaistettuna joukkueen jäsenten kautta!

Toivon, että pystyn valmentamieni joukkueiden kanssa rakentamaan ilmapiirin, jossa on mahdollista mennä yli omien kuviteltujen rajojensa ja oppia itsestään ja potentiaalistaan sekä luistelijana että ihmisenä siten, että kun on aika laittaa luistimet naulaan, kokee urheilija, että urheilu-uralta saadut asiat seuraavat ja tukevat häntä elämässä.